Openingstijden

Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag op afspraak
Donderdag op afspraak
Vrijdag 8:00 - 17:00
Zaterdag 8:00 - 17:00

Tijdens de maanden december en januari zijn wij gesloten!

In samenwerking met De Tuin Planten Markt Ens en All-in Tuinen zijn er in het voorjaar van 2015 diverse commercials te zien op omroep Flevoland. Wilt u deze ook bekijken of gewoon nog is terug kijken dan kunt u dat doen via de volgende links

Commercial 1 - Commercial 2 

  

Nobilis staat nu ook op het onlangs online gekomen vergelijkings platform voor tuinbeplanting Plantr.nl. Wij wisten het al maar nu is het voor iedereen eenvoudig om te zien hoe voordelig de beplanting van Nobilis is ten opzichte van andere aanbieders. 

Het is op Plantr ook mogelijk een review te schrijven over Nobilis. Heeft u een bezoek gebracht aan ons bedrijf dan kunt u uw ervaring delen met andere consumenten door het schrijven van een review over Nobilis. De eerste review is al geschreven. U schrijft toch ook een review over ons? 

"Volop nieuwe ontwikkelingen bij Nobilis"

In de Flevopost heeft een prachtig artikel gestaan over de ontwikkelingen van Nobilis in  het afgelopen voorjaar. Heeft u het artikel gemist of wilt u het nog een keer nalezen dat kan dat op de website van de flevopost

Om u nog beter van dienst te kunnen is Nobilis exclusieve tuinbeplanting eens samenwerking aangegaan met haar buurman A. Baas. Onder de naam De Tuin Planten Markt Ens verkoopt Baas in het seizoen een zeer uitgebreid assortiment tuinplanten. Dit assortiment bestaat uit o.a. éénjarige zomerbloeiers, vaste planten, kruiden, groenteplanten, rozen, sundavilles en hortensia's. In allerlei kleuren, soorten en maten in setjes, potjes, hangzakken en hangpotten.

De Tuin Planten Markt Ens is bereikbaar via het terrein van Nobilis maar u kunt ook aan de Enserweg 4 parkeren. 

Voor meer informatie kunt u hier naar de website.

 

Openingstijden Nobilis 

  • Maandag t/m donderdag op afspraak
  • In het voorjaar ook de  donderdag open
  • Vrijdag 9:00 - 17:00
  • Zaterdag 9:00 - 17.00

Vanaf komende winter zijn wij december en januari gesloten !

Nobilis Exclusieve Bomen
Enserweg 6
8307 PL  Ens 

 

www.nobilisens.nl
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Mob: +31(0)6 - 125 09 038