WELKOM

 LET OP : Tijdelijk aangepaste Groothandels-openingstijden: vrijdag en zaterdag open van 09.00 tot 17.00 uur.
 (Andere dagen alleen op afspraak )

Volg buiten op onze kwekerij a.u.b. de corona-richtlijnen van het RIVM.

Dan nu eerst maar even voorstellen:
Dennis Goossens heeft het spreekwoordelijke stokje van zijn vader overgenomen en is sinds 1 juli 2021 de trotse nieuwe eigenaar van Nobilis Tuinbeplanting.
Dennis was altijd al een groot liefhebber van kleine bonsaibomen en heeft van zijn hobby nu ook zijn werk gemaakt. Hoe leuk is dat ?! Al betstaat het assortiment naast de miniatuur boompjes, zoals u wellicht weet, ook uit vele bomen van het 'maatje' XXL en gewichten tot soms wel 5000 Kg ! Van klein tot groot zijn ze stuk voor stuk bijzonder, uniek én te koop ! Hij en zijn team willen u daarom graag ontvangen en vol enthousiasme rondleiden tussen al het moois wat Nobilis aan bomen en planten te bieden heeft. Wij leveren aan particulier, vakhandel, Horeca en hovenier.

U bent normaal gesproken op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van harte welkom om ons ruime aanbod van tuin- en terrasbeplanting, zoals Japanse buitenbonsai-,  mediterrane bomen en inheemse bomen aan de Enserweg 6 in Ens vrijblijvend te komen bezoeken. alle andere dagen alleen volgens afspraak.

Ook voor dit seizoen hebben we weer een heel divers assortiment bomen en planten weten vast te leggen bij gerenommeerde kwekers en importeurs. Tevens vindt u bij ons voor de aankleding van uw terras een wisselende voorraad van oude wijnvaten, tuinornamenten en meubels, vaak meesterlijk van verschillende materialen gemaakt.

De partijen komen gedurende het jaar deelsgewijs bij ons binnen. Check daarom regelmatig deze site of kijk op onze Marktplaats pagina voor de actuele aanbiedingen van dit moment.

Echter, aangezien niet al onze nieuwkomers direct online geplaatst worden blijft een bezoek dus altijd meer dan de moeite waard !

Graag tot ziens bij Nobilis.

 

 

Nobilis Exclusieve Tuinbeplanting
Enserweg 6
8307 PL  Ens 

 

www.nobilisens.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mob: +31(0)6 - 125 09 038

 

Openingstijden Nobilis 

  •  Woensdag t/m zaterdag van 09:00 - 17.00 uur