Wie zijn wij?

Dennis Goossens heeft het spreekwoordelijke stokje van zijn vader overgenomen en is sinds 1 juli 2021 de trotse nieuwe eigenaar van Nobilis Tuinbeplanting.
Dennis was altijd al een groot liefhebber van kleine bonsaibomen en heeft van zijn hobby nu ook zijn werk gemaakt. Het assortiment bestaat naast de miniatuur boompjes, ook uit vele bomen van het 'maatje' XXL en gewichten tot soms wel 5000kg. Van klein tot groot zijn de bomen stuk voor stuk bijzonder, uniek én te koop! Hij en zijn team willen u daarom graag ontvangen en vol enthousiasme rondleiden tussen al het moois wat Nobilis aan bomen en planten te bieden heeft. Wij leveren aan particulier, vakhandel, horeca en hovenier.

U bent van harte welkom van dinsdag t/m zaterdag om ons ruime aanbod van tuin- en terrasbeplanting, zoals Japanse esdoorns, vormsnoei-, mediterrane bomen en inheemse bomen alsmede al het moois op het gebied van Bonsai aan de Enserweg 6 in Ens te komen bekijken. Op zondag zijn wij gesloten en op maandag alleen volgens afspraak open.

Ook voor dit seizoen hebben we weer een heel divers assortiment bomen en planten weten vast te leggen bij gerenommeerde kwekers en importeurs. Tevens vindt u bij ons voor de aankleding van uw terras een wisselende voorraad van oude wijnvaten, tuinornamenten en meubels, vaak meesterlijk van verschillende materialen gemaakt.

De partijen komen gedurende het jaar deelsgewijs bij ons binnen. Check daarom regelmatig deze site of kijk op onze Marktplaats pagina voor de actuele aanbiedingen van dit moment.

Niet al onze nieuwkomers worden direct online geplaatst, een bezoek blijft dus altijd meer dan de moeite waard!

Graag tot ziens bij Nobilis.

 

 

 

Nobilis Exclusieve Tuinbeplanting
Enserweg 6
8307 PL  Ens 

 

www.nobilisens.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mob: +31(0)6 - 125 09 038

 

Openingstijden Nobilis

dinsdag t/m zaterdag van 09:00 - 17.00