De Bonsai-afdeling is ruimschoots gevuld bij Nobilis en zal de komende jaren nog verder uitgebreid worden. Ook de pré-Bonsai boompjes (starters) vindt U bij ons op rijkelijk gevulde planttafels met daarop allerlei soorten en rassen.

     

Bonsai-hobbyisten kunnen op hun gemak exemplaren uitzoeken waar zij middels snoeien en binden de ideale bonsaivorm mee willen creëren.

Deze boompjes staan in een kunststof pot of trainingsschaal.

Het aanbod is zeer divers, denk bijvoorbeeld aan kleine Pinus naaldboompjes en jonge Japanse esdoorns, Juniperus, Wisteria, maar ook aan Taxus, beukenboompjes, iepen, etc. etc.

De mogelijkheden zijn legio om zelf mee te gaan oefenen. Een geweldig leuke en dankbare hobby die helemaal niet duur hoeft te zijn. veel ‘starters’ worden immers al vanaf vijftien euro aangeboden.

Daarnaast treft u een ruim assortiment met unieke oudere bonsaibomen bij ons aan, al dan niet in een fraaie bonsai-schaal.

Bonsai-schalen zijn ook volop los verkrijgbaar, evenals substraat, zoals Akadama en Kanuma. 

Ook voor de benodigde voeding en bonsai-gereedschappen kunt u bij ons terecht!

Wilt u niets missen op bonsai gebied ? Stuur een verzoek naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en laat u inschrijven op Nobilis-Bonsai en wordt automatisch als eerste op de hoogte gehouden van nieuwe voorraad, interessante aanbiedingen, nieuwsbrieven en te organiseren Nobilis-Bonsai info- en demodagen !

        

  

 

 

 

 

Nobilis Exclusieve Tuinbeplanting
Enserweg 6
8307 PL  Ens 

 

www.nobilisens.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mob: +31(0)6 - 125 09 038

 

Openingstijden Nobilis

dinsdag t/m zaterdag van 09:00 - 17.00