Openingstijden

Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag op afspraak
Donderdag op afspraak
Vrijdag 8:00 - 17:00
Zaterdag 8:00 - 17:00

Tijdens de maanden december en januari zijn wij gesloten!

Terras potten en plantenbakken

Om met boom, plant of struik het terras mooi aan te kleden is een terras pot of plantenbak van groot belang in de aankleding. De bak of pot bepaalt in grote mate de presentatie en sfeer van u terras. Bij Nobilis hebben we jaarlijks een wisselend assortiment met pottery voor kleine en grote bomen.

Palm boom in eiken wijn vat Taxus Fastigiata in terras bakken Buxus haagjes in terras bakken

Bij het uitzoeken van een terras bak zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Allereerst is het belangrijk van te voren goed te bedenken wat voor boom of plant u in de bak wilt plaatsen. Zo zijn er vele soorten geschikt om in een pot te houden zoals bijvoorbeeld mediterrane beplantingen en Japanse Bonsai andere soorten beplanting zoals bijvoorbeeld vormsnoei of coniferen zijn minder geschikt. Voor meer informatie over de juiste beplanting in op uw terras kunt u altijd een van onze medewerkers om advies vragen.

Bonsai Schalen

Naast het assortiment bonsai bomen en diverse soorten naaldhout en geënte coniferen hebben wij ook een ruim aanbod bijpassende potten en schalen. Voor zowel kleine als grote (bonsai) bomen hebben wij bij mooi schalen met of zonder oosterse tekeningen. Een deel van ons assortiment bonsai's en Japanse Ilex bonsai's hebben wij als voorbeeld in schalen geplaatst.

Diverse bonsai in schalen Bonsai schaal blauw Bonsai schaal met oosterse tekening

Tuinmeubels

De laatste jaren is het steigerhouten meubilair een steeds meer voorkomend fenomeen in de Nederlandse tuin. Helaas komen veel mensen er na enkele jaren achter dat dit hout niet van hoge kwaliteit is. Deze veel gehoorde klacht is de reden geweest om een tuinmeubel serie op te zetten van steenschotten hout. Dit hout wordt gekenmerkt door zijn duurzaamheid en robuuste karakter. Bij ons op het terrein kunt u enkele exemplaren bekijken. 

Nobilis Exclusieve Bomen
Enserweg 6
8307 PL  Ens 

 

www.nobilisens.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mob: +31(0)6 - 125 09 038