WELKOM

Nobilis elke zaterdag OPEN !
In april, mei en juni ook op vrijdag geopend.

van 8.00-17.00 uur

Ondanks eerdere berichtgeving omtrent eventuele bedrijfsbeëindiging van Nobilis blijft ons bedrijf (hetzij met beperkte openingstijden) geopend voor de verkoop van bijzondere en exclusieve tuinbeplanting. 

U bent op vrijdag (in het voorjaar) en zaterdag van harte welkom om ons ruime aanbod van o.a. Japanse buitenbonsai-, vormsnoei-, mediterrane- en exotische bomen op het outdoor-showterrein aan de Enserweg 6 in Ens vrijblijvend te komen bezoeken.

Ook voor dit seizoen hebben we weer een heel divers assortiment bomen en planten weten vast te leggen bij gerenommeerde kwekers en importeurs. Maar ook voor de aankleding of invulling van uw tuin of terras vindt u bij ons een wisselende voorraad van tuinornamenten, beelden en meubels, vaak meesterlijk vervaardigd en van verschillende materialen gemaakt.

De partijen komen gedurende het jaar deelsgewijs bij ons binnen. Check daarom regelmatig deze site of kijk op onze Marktplaats pagina voor de actuele aanbiedingen van dit moment.

Echter, aangezien niet al onze nieuwkomers online geplaatst worden blijft een bezoek dus altijd meer dan de moeite waard. 

Graag tot ziens bij Nobilis.

 

 

Nobilis Exclusieve Bomen
Enserweg 6
8307 PL  Ens 

 

www.nobilisens.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mob: +31(0)6 - 125 09 038

 

Openingstijden Nobilis 

  • Maandag t/m vrijdag op afspraak
  • Zaterdag 8:00 - 17.00