WELKOM

Nobilis is op elke donderdag, vrijdag en zaterdag geopend 
van 8.00-17.00 uur.

Komt U ook langs ? We hebben interessante aanbiedingen voor U in petto! 

 

Ondanks de berichtgeving van vorig jaar omtrent de eventuele bedrijfsbeëindiging van Nobilis zijn wij enorm blij om u mee te kunnen delen dat ons bedrijf geopend blijft voor de verkoop van bijzondere en exclusieve tuinbeplanting. 

U bent op donderdag, vrijdag en zaterdag van harte welkom om ons ruime aanbod van tuin- en terrasbeplanting, zoals Japanse buitenbonsai-,  mediterrane- en inheemse bomen aan de Enserweg 6 in Ens vrijblijvend te komen bezoeken.

Ook voor dit seizoen hebben we weer een heel divers assortiment bomen en planten weten vast te leggen bij gerenommeerde kwekers en importeurs. Maar ook voor de aankleding van uw terras vindt u bij ons een wisselende voorraad van oude wijnvaten, tuinornamenten en meubels, vaak meesterlijk vervaardigd en van verschillende materialen gemaakt.

De partijen komen gedurende het jaar deelsgewijs bij ons binnen. Check daarom regelmatig deze site of kijk op onze Marktplaats pagina voor de actuele aanbiedingen van dit moment.

Echter, aangezien niet al onze nieuwkomers online geplaatst worden blijft een bezoek dus altijd meer dan de moeite waard. 

Graag tot ziens bij Nobilis.

 

 

Nobilis Exclusieve Bomen
Enserweg 6
8307 PL  Ens 

 

www.nobilisens.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mob: +31(0)6 - 125 09 038

 

Openingstijden Nobilis 

 Maandag t/m woensdag alleen op afspraak

  • Donderdag, vrijdag & zaterdag OPEN van 8:00 - 17.00 uur